hits

Å........som kaniner

Greta Moland sitt bilde.

Å ........ SOM KANINER

Etter mye trygling av småfolket, ga jeg etter og anskaffet først en kanin. Og så en til etter kort tid, så den første skulle få selskap. Den første var liten da vi fikk den, og ingen visste hvilket kjønn det var. Uvitende om kjønnet døpte jeg den Fluffy, og tenkte det passer uansett kjønn. Den andre var en fullvoksen hannkanin. Hoppekanin til og med.

Jeg smilte for meg selv og tenkte: Når våren kommer skal de få dele bur, så kanskje det kommer noen kaninunger etter hvert? 😛 For en opplevelse det hadde vært både for store og små.

Greta Moland sitt bilde.

En ekte hybelkanin <3

Jeg skal innrømme at det var fullt og helt min idè, påvirket av barndomsminner om småknøtter i kaninburet, mykere enn mykest. Vanskelig å glemme og umulig å ikke bli glad i. Og at kaninene ønsket å være sammen var det ingen tvil om, der de trykket seg mot gjerdet, på hver sin side, mens jeg ble fylt av dårlig samvittighet som nektet dem å være sammen. 🐰🐰 

Greta Moland sitt bilde.

Fluffy alias Houdini alias Bob eller Kåre filosoferer til fuglekvitter og soloppgang.

Vinteren var mild, og kaninene ville ikke vente på våren. En dag jeg stod opp, hadde hunnkaninen hoppet inn til hannkaninen, og de så ut til å trives i hverandres selskap. Intenst. Samme hvilken vei de stod. Jeg gliste fornøyd og litt beskjemmet mens jeg fantaserte om små nøster. 

Ingen av dem følte seg en smule sjenert når vi fnisende kikket på dem like ved. De byttet på rollene, og jeg kjente en gryende mistanke om at det var Bob og Kåre, og ikke Bob og Kari som lekte i halmen.

Greta Moland sitt bilde.

Ærlig og redelig lånt fra google. No pun intended!

Etter noen dager var mistanken bekreftet, og jeg flyttet motvillig Kåre tilbake til sitt bur. Lettet og skuffet på en gang. Lettet for det er vanskelig å få plassert kaninunger og jeg ønsket ikke beholde alle. Skuffet for ungene (og jeg) ikke skulle få oppleve ekstasen ved å stryke og snuse på små kaninnøster. 

Noen dager senere stod jeg stod opp til en solrik og vindstille dag. Som vanlig vekket jeg poden, dro opp rullegardinet og kikket ut for å se om noen av kaninene hadde rømt. Det har nemlig skjedd et par ganger til naboens store glede (eller vrede) Stor var overraskelsen da jeg plutselig så tre kaniner. 🐰🐰🐰

Vi stod alle mann i vinduet like etterpå og prøvde å se på nykommeren som løp innenfor gjerdet. Jeg vet jo at kaniner er kjent for å yngle, men at to hannkaniner skulle nedkomme med et avkom i løpet av en natt, en fullvoksen kanin til og med, hadde jeg aldri drømt om. 

Greta Moland sitt bilde.

 

 

#Kanin #kaninunger #parring #overraskelse #pelsdyr #kos #kjæledyr #innflytter #gravid #drektig #skuffelse #drøm #glede #barn #familieforøkelse #morgen #sjenert #fnise #barndomsminner #snuse #kose #Bob #Kåre #Kari #rømling #blindpassasjer #fosterkanin #ensjokomansbekjennelser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EnSjokomansBekjennelser - Greta Moland

EnSjokomansBekjennelser - Greta Moland

47, Sokndal

Fruentimmer ca halvveis til nitti med eksponeringsbehov fra tid til annen :) Tekster med stor spennvidde fra dypeste alvor til hverdagsgalskap og det som verre er. Kommer noen spark hit og dit når det trengs. Alle bilder er tatt av meg dersom ikke annet står under bildet, og skal kun brukes med min tillatelse. https://www.instagram.com/cittagirrl/

Kategorier

Arkiv